Kävijöitä:
Tänään: 7
Tässä kuussa: 1991
Yhteensä: 126648
Käynnistetty 13.2.2016Ensimmäinen sähköinen tiekunnan kokous on pidetty

14.06.2019-31.08.2020

Vuoden 2019 alusta voimaan tullut yksityistielaki mahdollistaa tiekunnan kokouksen pitämisen myös sähköisessä ympäristössä. Käytännössä se tarkoittaa, että kokous on fyysisesti jossain ja kokoukseen voi osallistua myös netin kautta videoyhteydellä.

Todennäköisesti Suomen ensimmäinen sähköinen tiekunnan kokous pidettiin 14.6.2019 Hallitustien yksityistiellä Perhon Möttösissä. Kokousväki kokoontui puheenjohtajan kotia ja kokousta johdettiin Nivalasta Tieisännöinti Eteläniemen toimistolta. TI Ari Eteläniemi toimi puheenjohtajana ja sihteerinä.

Kokouksen pitämisessä hyödynnettiin Hangouts-yhteyttä ja yksikointi.fi ohjelmistoa. Perhon Möttösissä kokousväki seurasi pöytäkirjan kirjoittamista ja asiakirjoja televisiosta, joka oli kytketty tietokoneeseen, pöytäkirja allekirjoitettiin sähköisesti lähettämällä allekirjoituslinkki Wahts App viestillä.

Historialliseen kokoukseen osallistui Kirkkonummelta Suomen Tieyhdistyksen yksityistieasiantuntija Jaakko Rahja, sekä Tieisännöinti Eteläniemen ja Koodikon Oy:n henkilöstöä eri puolilta Suomea.